|
|
|
نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی با حضور استاندار گلستان در دانشگاه جامع گلستان گرگان برپا شد.
ادامه مطلب: افتتاح نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی در گلستان+تصاویر
شهردار گرگان از وجود 250 پروژه در دست اقدام خبر داد و گفت: به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی از این تعداد پروژه 40 مورد به صورت شاخص اجرایی خواهد شد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اینچه برون گفت: نهضت امام بدون حضور امام شکل نمی گرفت و مردم در واقع حامی و بوجود آورنده نهضت بودند از این رو مجری تمام برنامه هایی که در این مدت انجام می شود مردم هستند.
فرماندار گرگان گفت: توسعه شهر با تسهیل قوانین برای سرمایه گذار محقق خواهد شد و ایجاد اشتغال می تواند مهم ترین راه مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی باشد.
فرماندار کلاله گفت: به برکت انقلاب اسلامی 93 درصد گازرسانی و 83 درصد هم ابرسانی در روستاهای کلاله انجام شد در حالی که قبل انقلاب این رقم تقریبا صفر بود. زیر مجموعه ها |
|
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: "برهان گرافیک" |